14. lipnja 2013.

HRVATSKO  PEDAGOGIJSKO  DRUŠTVO

      hpd

organizira za pedagoge - stručne suradnike u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, domovima i drugim djelatnostima

 

DESETI  SUSRET  PEDAGOGA  HRVATSKE

Zadar, 13. – 16. listopada 2013. – Hotel Donat

T e m a

znanstveno-stručnog skupa:

PEDAGOŠKE KOMPETENCIJE U SUVREMENOM KURIKULUMU

Organizator skupa:

Upravni odbor HPD-a

Podružnice HPD-a

 

Suorganizator:

Agencija za odgoj i obrazovanje

 

Sudionici skupa:

Pedagozi – profesori Odsjeka i Odjela za pedagogiju te Učiteljskih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Zadru, Puli i Dubrovniku, stručni suradnici – pedagozi u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, domovima, visokim učilištima, bolnicama, medijima te u drugim djelatnostima i dužnostima odgoja, obrazovanja, znanosti i kulture.

Studenti preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog doktorskog studija pedagogije, kao i svi zainteresirani za tematiku skupa.

Sudionici skupa dobivaju službenu potvrdnicu o stručnom usavršavanju.

 

Način i sadržaj rada:

Plenarna predavanja, skupne rasprave, radionice i plenarno zaključivanje.

Na skupu će se analizirati pedagoške kompetencije odgojitelja, učitelja, nastavnika i profesionalnih stručnih suradnika-pedagoga u oblikovanju, primjeni i razvoju suvremenog kurikuluma; zatim primjena pedagogijske teorije iz područja kompetencija i kurikuluma u odgojnoj praksi te ishodi odgoja i obrazovanja djece i mladih temeljenih na kompetencijskom profilu pedagoških djelatnika.

Radni dio skupa počinje u ponedjeljak, 14. listopada 2013. u 9:30 sati, a završava u srijedu, 16. listopada 2013. u 13 sati.

 

Predviđene radionice:

Radionica  A/ Pedagoške kompetencije odgojitelja i pedagoga u ustanovi ranog odgoja.

Radionica B/ Kompetencijski profil učitelja i stručnih suradnika-pedagoga u osnovnoj školi.

Radionica C/ Pedagoške kompetencije nastavnika i pedagoga u srednjim školama i domovima.

 

Na skupu se očekuje aktivan doprinos sudionika. Molimo da u prijavi označite u kojoj radionici namjeravate sudjelovati te navedite naslov možebitnog priopćenja.

 

Prijava za skup:

Obrazac za prijavu možete preuzeti na web stranici HPD-a. Popunjeni obrazac i presliku uplatnice kotizacije poslati zemaljskom poštom na adresu Hrvatsko pedagogijsko društvo, Ivana Lučića 3, 10000 Zagreb (odsjek za pedagogiju) te na e-mail adresu: hpd@ffzg.hr

Poveznica na Obrazac za prijavu dostupna je ovdje.

 

Prijavu izvršiti do 30. rujna 2013. godine.

Kotizacija za skup: Iznos od 300,00 kn (za radne materijale skupa) uplatiti unaprijed na žiro račun: 2360000 – 1101678714 (Hrvatsko pedagogijsko društvo, Ivana Lučića 3., Zagreb) s naznakom: Za deseti susret pedagoga Hrvatske 2013.                                                                                       

Rezervacija smještaja: Rezervaciju smještaja moguće je izvršiti putem MREŽNOG obrasca, koji se može preuzeti na web stranici HPD-a i dostupan je u nastavku:  http://www.dubrovniksun.hr/prijave/pedagozi/

 

Glavni sponzor:

 školska knjiga

Sponzori:

GRADZADAR

zadarskaZupanija

Medijski pokrovitelj:

    školske novine